Optik ve Fotonik Mühendisliği_2021

Mehmet Fatih ATAŞALAN / Mühendislik Fakültesi - Optik ve Fotonik Mühendisliği

Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Mehmet Fatih ATAŞALAN, Otonom Araçlar İçin Statik ve Dinamik Logo Projeksiyon Lambalarının Geliştirilmesi konulu Yüksek Lisans tezini Doç. Dr. Umut AYDEMİR danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Mert ÇAVUŞ / Mühendislik Fakültesi - Optik ve Fotonik Mühendisliği

Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Mert ÇAVUŞ, Bir Termofotovoltaik (TPV) Hücre Olarak Al-Alümina-Cu Diyotunun Tasarlanması ve Karateristiklerinin Ortaya Konulması konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Necdet COŞKUN danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Aydoğan ATAKAN/ Mühendislik Fakültesi - Optik ve Fotonik Mühendisliği

Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Aydoğan ATAKAN, Lazer Işığının Teorik ve Deneysel Olarak Karakterizasyonu İle Otomatik Odak Noktasının Belirlenmesi konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Muhitdin AHMETOĞLU danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Hasan Mert BAYRAMLI / Mühendislik Fakültesi - Optik ve Fotonik Mühendisliği

Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Hasan Mert BAYRAMLI, (In)gan Çok Kuantum Kuyulu Işık Saçan Diyotlarda Tabaka Biriktirme İle Pasivasyonun Kaçak Akıma Etkileri konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Atilla AYDINLI danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Sercan KESKİNDEN / Mühendislik Fakültesi - Elektronik Mühendisliği

Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Sercan KESKİNDEN, Tümleşik Optikte Parite Zaman Simetrisi Uygulamaları konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Atilla AYDINLI danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

 

Anasayfaya Dön

İçerik Oluşturma Tarihi : [01-Nis-2022 07:46]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [01-Nis-2022 07:48]

İçerik Görüntüleme : [503]