Endüstri Mühendisliği_2022
Umut AKCAN / Mühendislik Fakültesi- Endüstri Mühendisliği

 Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Umut AKCAN, Karınca Koloni Algoritması İle Öznitelik Seçim konulu Yüksek Lisans tezini Doç. Dr. Duygu YILMAZ EROĞLU danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 
Eda Tansu KARAGÖZ / Mühendislik Fakültesi- Endüstri Mühendisliği

 Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Eda Tansu KARAGÖZ, Çok Kriterli Karar Verme ve Veri Madenciliği Yöntemleri İle Tedarikçi Seçimi ve Seviyelendirmesi konulu Yüksek Lisans tezini Doç. Dr. Ali Yurdun ORBAK danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 
Mestan Şahin PİR / Mühendislik Fakültesi- Endüstri Mühendisliği

 Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Mestan Şahin PİR, Dengesiz Veri Setlerinde Sınıflandırma Probleminin Çözümünde Melez Yöntem Uygulaması konulu Yüksek Lisans tezini Doç. Dr. Duygu YILMAZ EROĞLU danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Sinem BULDUK / Mühendislik Fakültesi- Endüstri Mühendisliği

Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Sinem BULDUK, Otomatik Tanımlama Sistemlerinin Çok Kriterli Karar Verme Yöntemleriyle Seçimi konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Nursel ÖZTÜRK danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Beray BAYAZIT / Mühendislik Fakültesi- Endüstri Mühendisliği

Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Beray BAYAZIT, Çizelgeleme Algoritmalarının Çalışma Sürelerinin İleri Veri Yapıları İle İyileştirilmesi konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Seda ÖZMUTLU danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Merve ATAMAN / Mühendislik Fakültesi- Endüstri Mühendisliği

Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Merve ATAMAN, Karışık Modelli Montaj Hattının Robotik Sistemlerle Tasarımı konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Nursel ÖZTÜRK danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 
Ayça GÜVEN / Mühendislik Fakültesi- Endüstri Mühendisliği

 Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Ayça GÜVEN , Hava Kirliliğinin Makine Öğrenmesi Yöntemleriyle Tahmini konulu Yüksek Lisans tezini Doç. Dr. Betül YAĞMAHAN danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 
Elif GÜLERYÜZ / Mühendislik Fakültesi- Endüstri Mühendisliği

 Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Elif GÜLERYÜZ , Sınıflandırma Performans Değerlendirme Kriterlerinin Melez Kümeleme Yöntemleri Kullanılarak İyileştirilmesi konulu Yüksek Lisans tezini Doç. Dr. Duygu YILMAZ EROĞLU danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Ayşe ZEYBEL PEKÖZ / Mühendislik Fakültesi- Endüstri Mühendisliği

 Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Ayşe ZEYBEL PEKÖZ, Üçüncü Parti Lojistik Platformunda Araç Doluluk Tahmini İçin Veri Madenciliği Yöntemlerinin Geliştirilmesi konulu Yüksek Lisans tezini Doç. Dr. Tülin İNKAYA danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

 

Anasayfaya Dön

İçerik Oluşturma Tarihi : [29-Mar-2022 06:47]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [24-May-2022 10:02]

İçerik Görüntüleme : [690]