Çevre Mühendisliği_2022

Melek BAYRAM / Mühendislik Fakültesi- Çevre Mühendisliği

 Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Melek BAYRAM, Türkiye'deki Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Süreçlerinin Karar Alma Süreçlerine Etkisinin Atık Yönetim Projelerinde Araştırılması konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Günay SALİHOĞLU danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

İrem TAN / Mühendislik Fakültesi- Çevre Mühendisliği

 Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz İrem TAN, Hocaköy Barajını Besleyen Aliağa ve Bedre Derelerinin Su Kalite Parametrelerinin İstatiksel Olarak İncelenmesi konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Feza KARAER danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Yaman ALSAVAF / Mühendislik Fakültesi- Çevre Mühendisliği

 Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Yaman ALSAVAF, “Bazı Yüzeysel Su Parametrelerin Gelecekteki Durumunun Tahmin Edilmesi İçin Yapay Zeka (TSA) Kullanılması” konulu Yüksek Lisans tezini Doç. Dr. Arzu TEKSOY danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Büşra ÖZBEK / Mühendislik Fakültesi- Çevre Mühendisliği

 Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Büşra ÖZBEK , “Arıtma Çamurlarının Farklı Hayvan Gübreleri İle Birlikte Kompostlanabilirliğinin Araştırılması” konulu Yüksek Lisans tezini Doç. Dr. Selnur UÇAROĞLU danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 
 

Sümeyye ADALI / Mühendislik Fakültesi- Çevre Mühendisliği

 Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Sümeyye ADALI, Konut Kullanımında Hibrit Enerji Sisteminin Kurulumunun ve Maliyetinin İncelenmesi  konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Melike YALILI KILIÇ danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Duygu Özde SAVAŞ / Mühendislik Fakültesi- Çevre Mühendisliği

 Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Duygu Özde SAVAŞ , Bursa İnegöl İlçesi Sera Gazı Envanterinin Çıkarılması ve İklim Değişikliği Eylem Planı Kapsamında Sera Gazı Azaltım Planı konulu Yüksek Lisans tezini Prof.  Dr. Sabahattin Sıddık CİNDORUK danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

 

Anasayfaya Dön

İçerik Oluşturma Tarihi : [25-Mar-2022 08:01]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [24-May-2022 09:41]

İçerik Görüntüleme : [755]