Makine Mühendisliği_2022

Ahmet DÜNDAR/ Makine Mühendisliği

 Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Ahmet DÜNDAR, Parabolik Güneş Kollektörlerinin Gri İlişkiler Yöntemine Dayalı Optimizasyonukonulu Yüksek Lisans tezini Doç. Dr. Nurullah ARSLANOĞLU danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Sami Kaan ÇELİK/ Makine Mühendisliği

 Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Sami Kaan ÇELİK, Ağır Ticari Bir Aracın Ece R29 Standardına Göre Önden Çarpma Analizikonulu Yüksek Lisans tezini Dr. Öğr. Üyesi Betül GÜLÇİMEN ÇAKANİ danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Hüseyin Sertan BOLU/ Makine Mühendisliği

 Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Hüseyin Sertan BOLU, Koltuk Komponentlerinde Tasarım Kriterlerine Bağlı Olarak Dayanım ve Maliyet Analizikonulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Hakan AYDIN danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Yiğit OKUROĞULLARI/ Makine Mühendisliği

 Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Yiğit OKUROĞULLARI, Gazaltı Kaynağı İle Birleştirilen Farklı Özellikteki Çeliklerin Mekanik Özelliklerinin İncelenmesikonulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Hakan AYDIN danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Aybala TANRIKULU/ Makine Mühendisliği

 Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Aybala TANRIKULU, Yüksek Gerinim Hızlarında Polipropilen Köpük Malzemenin Mekanik Özelliklerinin İncelenmesikonulu Yüksek Lisans tezini  Dr. Öğr. Üyesi Kenan TÜFEKÇİ danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Mustafa TEKDEMİR / Makine Mühendisliği

 Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Mustafa TEKDEMİR , Özel Taşıma Römork Şaselerinin Sonlu Elemanlar Yöntemi Kullanılarak Hafifletme Optimizasyonu konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Nurettin YAVUZ danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Sümeyra KULCU/ Makine Mühendisliği

 Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Sümeyra KULCU, Plastik Enjeksiyon Kalıpçılığında Konformal Soğutma Kanal Tasarımı konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Necmettin KAYA danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Halit KASAP/ Makine Mühendisliği

 Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Halit KASAP , Binek Araç Üzerindeki Aerodinamik Analizlerin Sayısal Olarak İncelenmesikonulu Yüksek Lisans tezini Doç. Dr. Onur YEMENİCİ danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Fırat KORKMAZ/ Makine Mühendisliği

 Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Fırat KORKMAZ , Kauçuk Takozların Zaman Alanında Davranışının Modellenmesi ve Analizikonulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Necmettin KAYA danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Muhammed DOĞDU/ Makine Mühendisliği

 Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Muhammed DOĞDU , Saclarda Değişken Faktörlerin Doğal Frekansa Etkisinin Karşılaştırılmalı Olarak Sonlu Elemanlar Metoduyla İncelenmesikonulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Yahya IŞIK danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Meryem ALTAY/ Makine Mühendisliği

 Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Meryem ALTAY , Otomotiv Endüstrisinde Kullanılan Yüksek Mukavemetli DP 1200 Çeliğinde Lazer Kaynak Parametrelerinin Optimizasyonu konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Hakan AYDIN danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Okan MADEN/ Makine Mühendisliği

 Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Okan MADEN , İnsan Femurunda Eksenel ve Yanal Darbe Yüküne Maruz Kalan Kemik-İmplant Sisteminin Analizikonulu Yüksek Lisans tezini  Dr. Öğr. Üyesi Kenan TÜFEKÇİ danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Canberk ÇELİK/ Makine Mühendisliği

 Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Canberk ÇELİK , Gazlı Amortisörlerde Orifisin İç Basınç Dağılımındaki Etkisinin Numerik İncelenmesikonulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. A. Alper ÖZALP danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

 

Anasayfaya Dön

İçerik Oluşturma Tarihi : [18-Mar-2022 09:50]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [24-May-2022 11:17]

İçerik Görüntüleme : [1.275]