100/2000 YÖK DOKTORA BURSU

9. DÖNEM 100/2000 YÖK DOKTORA BURSU DUYURUSU

Ülkemizin gelecek 10 yılını şekillendirecek nitelikli insan kaynağını yetiştirmek üzere 100 alanda 2000 doktora öğrencisine YÖK tarafından 100/2000 projesi kapsamında doktora bursu verilmesine karar verilmiştir. YÖK tarafından yapılan değerlendirme sonucunda Bursa Uludağ Üniversitesi başarılı bulunarak 9. dönem 100/2000 YÖK Doktora Burslarında Üniversitemizin 3 Öncelikli Alanda 9 Doktora öğrencisi ile, Fen Bilimleri Enstitüsünün 2 öncelikli alanda 6 Doktora öğrencisi ile bu programda yer alması uygun bulunmuştur. Enstitümüz kapsamında YÖK tarafından desteklenen alanlar “Mimarlık” ve “Deprem Çalışmaları” olmuştur. Seçilecek doktora öğrencileri 100/2000 YÖK Doktora bursu alarak üniversitemizde doktora eğitimlerini sürdürebileceklerdir. Öğrencilerin bursu YÖK tarafından verilecektir.

BAŞVURU YAPABİLECEK ÖĞRENCİLER:

NOT: 100/2000 YÖK DOKTORA BURSUNA BAŞVURABİLECEK OLAN ENSTİTÜMÜZ ÖĞRENCİLERİ EN GEÇ 22 MART 2021 TARİHİNDE AŞAĞIDAKİ LİNKTE VERİLEN FORMU DOLDURARAK İMZALI ŞEKİLDE dgezici@uludag.edu.tr ADRESİNE İLETMELİDİR.

EK 1. BURSİYER BAŞVURU BİLGİ FORMU

BAŞVURU İLE İLGİLİ DETAYLARA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ

MÜLAKAT SINAVINA GİRMEYE HAK KAZANANLARIN LİSTESİ

MÜLAKAT SINAVI SONUÇ LİSTESİ

9. ÇAĞRI YÖK 100/2000 MÜLAKAT SONUÇLARI

İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİMDALI

ADI-SOYADI

Mehmet Fatih ARAT

Togay KÜPELİ

Yakup Harun ÇAVUŞ

MİMARLIK ANABİLİMDALI

ADI-SOYADI

Melike GÜLAY

Gül Başak CEBE ŞEN

Nisa ERPAMUKÇU

Not: Sıralama mülakat sınav sonuçlarına göre yapılmıştır. YÖK onayından sonra adayların bursiyer olma durumları kesinleşecektir.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [14-Mar-2021]