AVESİS (AKADEMİK VERİ YÖNETİM SİSTEMİ) ÖĞRETİM ELEMANLARIMIZA TANITILDI

Üniversitemizin insan kaynakları potansiyelinin tanıtılmasına ve akademisyenlerimizin akademik etkinliklerinin görünürlüğünü sağlamaya olduğu kadar; kurum, birim, bölüm ve kişi performanslarının ölçülerek değerlendirilebilmesi ve sürdürülebilir bir kalite güvence sisteminin oluşturulabilmesine de katkı sağlayacak bir yazılım sistemi olan AVESİS fakültemizin öğretim elemanlarına tanıtıldı. Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Dilek ZEREN ÖZER tarafından 26.10.2020 tarihinde düzenlenen çevrimiçi (online) bir eğitimle tanıtılan yazılımın akademisyenlerimizin farklı sistemlere mükerrer bilgi girme zorunluğunu asgari düzeye indireceği ve üniversitemizin yönetimsel uygulamalarına da katkı sağlaması beklenmektedir. Üniversitemizin ve fakültemizin gelişimine katkı sağlamasını dileriz.

Haber Tarihi : [26-Kas-2020]

Haber Görüntüleme : [2.398]