Milli Eğitim İşbirliği Toplantısı

Bursa Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Bursa'da eğitim adına önemli katkılarda bulunmaya devam ediyor. TESAM’ın eğitim birimi Sedam ve Bursa Ortaöğretiminin değerli yöneticileri Eğitim Fakültesi Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Salih Çepni’yi ziyaret etti. Bursa Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Akın Burak Etemoğlu, TESAM Eğitim Koordinatörü Ömer Aycıl ve yönetim kurulu, Nilüfer İMKB Fen Lisesi Müdürü Mustafa Ersoy, Tofaş Fen Lisesi Müdürü Süleyman Şeker ve Ahmet Erdem Anadolu Lisesi Müdürü Zeki Avşar, Türk Dünyası Kültür Merkezi Koordinatörü Muhammet Açık ve Türk Dünyası Kültür-Sanat Direktörü Yusuf Alper Güllü bir araya geldi. Eğitim adına bir ilk olabilecek bu toplantıda, öğretmenlerimizin ve mevcut eğitim sisteminin sorunları üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Fakülte-Milli Eğitim Okulları işbirliği kapsamında önemli konular tartışıldı.

Haber Tarihi : [07-Oca-2020]

Haber Görüntüleme : [1.539]