RESİM-İŞ EĞİTİMİ ANABİLİM DALI ÖĞRENCİLERİNİN BAŞARISI

PonART Resim Yarışması her yıl üniversitelerin ön lisans, lisans ve yüksek lisans öğrencilerinin katılımları ile gerçekleşiyor. Türkiye’nin farklı illerindeki Güzel Sanatlar Fakülteleri ve Eğitim Fakültelerinden çok sayıda öğrencinin katılımı ile gerçekleşen yarışmada her yıl birincilik, ikincilik, üçüncülük, 5 mansiyon ve jüri özel ödülü seçilmektedir.

Bu yıl 9.’su düzenlenen ve 30 üniversitenin katılım sağladığı yarışmada Bursa Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı öğrencileri başarıları ile ödül yağmuruna tutuldu.

Öğrencilerimiz birincilik, ikincilik, mansiyon ödülleriyle dokuz ödülün beşini kazanarak hem başarılarıyla önemli kurumlar arasında kendilerini kanıtladılar hem de üniversitemizin adını duyurdular. 10/10/2019 tarihinde Resim-iş Öğretmenliği galerisinde düzenlenen törenle ödülleri kendilerine takdim edildi.

Birincilik Ödülü; ADEM AKSUOĞLU

İkincilik Ödülü; DİLŞAH BALPETEK