Ponart Resim Yarışması’na BUÜ Öğrencileri Damga Vurdu

Üniversite öğrencileri arasında geleneksel olarak gerçekleştirilen 10. Ponart Resim ve Özgünbaskı Yarışması’na katılan Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Eğitim Fakültesi Resim İş Anabilim Dalı öğrencileri önemli bir başarıya imza attı.

Geleneksel 10. Ponart Resim ve Özgünbaskı Yarışması’nın kazananları belli oldu. Toplam 7 kategoride ödüllerin dağıtıldığı yarışmaya BUÜ’lü öğrenciler damga vurdu. BUÜ öğrencilerine 4 kategoride ödül vermeyi uygun buldu. Resim İş Eğitim Anabilim Dalı Öğr. Gör. Erkin İ. Keskin’in özgünbaskı atölyesi öğrencilerinden; Ali Kurşun birincilik, Aleyna Işık ikincilik, Esin Selimoğlu üçüncülük, Ayşegül Akyıldız mansiyon ve Dila Tafsin jüri özel ödülü kazandılar.

Türkiye’nin farklı üniversitelerinde görev yapan öğretim elemanları yarışmada jüri üyeliği yaptı.

Haber Tarihi : [31-May-2022]

Haber Görüntüleme : [1.411]