Öğretmen Yetiştirme Lisans Programı

Fakültemizde 2022-2023 Eğitim Öğretim yılından itibaren uygulamaya geçilecek yeni Öğretmen Yetiştirme Lisans Programı konulu toplantı çevrimiçi olarak Dekanımız Prof.Dr.Salih ÇEPNİ başkanlığında, Fakülte Program Koordinasyon Kurulu, Bölüm Başkanları, Ana Bilim Dalı Başkanları, Bölüm Program Koordinatörleri ve Öğrenci İşleri İdari Personelinin katılımıyla 29 Nisan 2022 Salı günü saat !4:00’de gerçekleştirilmiştir.

Bölümlerin yeni programa geçiş sürecinde yaşadıkları sorunlar ve çözüm önerileri üzerinde tartışılmış ve fikir alışverişi yapılmıştır.

Üniversitemizde gerekli onay süreçleri tamamlandığında, Fakültemiz ilgili birimleri tarafından hazırlanan 2022-2023 Eğitim Öğretim yılından itibaren uygulamaya geçilecek yeni Öğretmen Yetiştirme Lisans Programının şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını dileriz.

Haber Tarihi : [31-Mar-2022]

Haber Görüntüleme : [1.796]