1- Elektrik-Elektronik Mühendisliği hem birinci öğretim hem ikinci öğretim öğrencileri için İş Sağlığı ve Güvenliği 1 dersi kapsamında 08 Ocak 2026 Perşembe günü 13:00-14:40 saatleri arası Bursa Barosuna Kayıtlı Avukat-Uzman Arabulucu Elif Türk ile ortak eğitim verilecektir.
Otomotiv Mühendisliği Konferans Salonunda ilgili gün ve saat için tarafımızdan rezervasyon yapılmıştır.
İlgili salonda devam listesine imza alınması saat 12:45'de yapılacaktır.
Ders programında ''5237 Sayılı Türk Ceza Kanunu ve Mühendislerin Staj Yasal Hakları'' sunumu sizlere anlatılacaktır.
İSG-1 dersine kayıtlı öğrencilerin tamamının katılımı beklenmektedir.
2- Elektrik-Elektronik Mühendisliği hem birinci öğretim hem ikinci öğretim öğrencileri için İş Sağlığı ve Güvenliği 1 dersi kapsamında 08 Ocak 2026 Perşembe günü 15:00-16:40 saatleri arası T.C. Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Canalp Berkdemir ile ortak eğitim verilecektir. Otomotiv Mühendisliği Konferans Salonunda ilgili gün ve saat için tarafımızdan rezervasyon yapılmıştır.
İlgili salonda devam listesine imza alınması saat 15:00'de yapılacaktır. Ders programında ''Yangın ve Binaların Yangından Korunması'' sunumu sizlere anlatılacaktır.
Bilgi
Okunma Sayısı: 45
Eklenme Tarihi: 6.01.2026 09:31:54
Güncelleme Tarihi: 6.01.2026 13:54:10