DİŞ HEKİMLERİ GÜNÜ KUTLAMA ETKİNLİĞİ

Ögretim üyelerimizden Doç. Dr. Aysun AKPINAR ve Doç Dr. Çiğdem Elbek ÇUBUKÇU'nun danışmanlığında öğrencilerimiz tarafından hazırlanıp sunulan  “22 Kasım Diş Hekimleri Günü” kutlama programı Mete Cengiz Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Program öncesinde verilen kokteylde Fakültemiz akademik ve idari personelleri ile öğrenciler bir araya geldiler. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Halil SAĞLAM’ın açılış konuşmaları ile başlayan program Klinik Bilimler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Alper PAMPU’nun “Diş Hekimliği Gününün Anlam ve Önemi” konulu konuşması ile devam etti.

Fakültemiz öğrencilerinin hazırlayıp sunduğu müzik dinletisi kulaklardaki pası silerken, icra edilen tiyatro gösterisi izleyicilerde gülümseten anlar yaşattı. Büyük bir beğeni ve alkış alan program kokteyl alanında fotoğraf çekimleri ile son buldu.

Sağlık ordumuzun vazgeçilmez bir parçası olan tüm diş hekimlerimizin “22 Kasım Diş Hekimleri Günü” kutlu olsun.

Haber Tarihi : [22-Kas-2022]

Haber Görüntüleme : [1.456]