DİŞ HEKİMLERİ GÜNÜ KUTLAMA ETKİNLİĞİ
 DİŞ HEKİMLERİ GÜNÜ KUTLAMA ETKİNLİĞİ

Dünya Diş Hekimliği Günü kutlama etkinlikleri kapsamında Fakültemiz tarafından organize edilen program, Bursa Uludağ Üniversitesi kampüsü içerisinde bulunan Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde 17.11.2021 tarihinde gerçekleştirdi. Etkinliğe Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil SAĞLAM, B.U.Ü. Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Züleyha ALPER, Diş Hekimliği Fakültesi öğretim üyeleri, idari personeli ve tüm öğrenciler katılım sağladı.

Etkinlik öncesinde açılış kokteyli ile davetlilere ikramlar yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan program Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil SAĞLAM’ın açılış konuşmaları devam etti.

Öğrencilerimizin iyi bir eğitim alması için özgün bir eğitim modeli hazırladıklarını ifade eden SAĞLAM, uygulamaya koydukları bu eğitim sistemi sayesinde sağlık ordumuzun vazgeçilmez bir parçası olan diş hekimlerimizin, bilim derslerinin yanı sıra toplum ve insana yönelik değerler eğitimi alarak da mezun olmalarını istediklerini ifade ederek Dünya Diş Hekimliği Gününü kutladı.

Fakültemiz Dönem 2 öğrencisi Giray SAVAŞ‘ın piyano dinletisi büyük beğeni alırken, Ortodonti Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Bülent BAYDAŞ’ın “Diş Hekimliği Günü Anlam ve Önemi” başlıklı konuşması ile devam eden etkinlik, Dönem 2 öğrencisi Melina Zilan BARAN’ın yönetmenliğinde öğrencilerimiz tarafından sahneye konan “Dişçi Cevdet” isimli tiyatro gösterisi ile etkinliğe katılan davetlilerden büyük beğeni toplayarak alkışlar eşliğinde son buldu.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [18-Kas-2021]

Haber Görüntüleme : [2.654]