5. Lisansüstü Öğrenci Kongresi (Çevirimiçi)

Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) tarafından yüz yüze gerçekleştirilmesi planlanan "5. Lisansüstü Öğrenci Kongresi" 4-5 Kasım 2021 tarihlerinde çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir. Sosyal Bilimler, Fen Bilimleri ve Sağlık Bilimleri ve diğer alanlarda lisansüstü eğitim gören öğrencilerin bir araya getirilmesi, bilgi birikimlerini paylaşabilmeleri ve kültürel etkileşimde bulunmaları amacıyla düzenlenen kongreye, tüm üniversitelerde lisansüstü eğitim görmekte olan öğrenciler davet edilmektedir. Resmi dilin Türkçe olduğu kongrede sunulacak bildiriler "Bildiri Özetleri Kitabı"nda yayınlanacaktır. Ayrıca tam metin olarak hazırlanan bildiriler, üye üniversitelerimizin bilimsel dergilerinde yayınlanmak üzere değerlendirilmesi için gönderilebilir. Sempozyum ile ilgili detaylı bilgilere https://tublok2021.bandirma.edu.tr internet adresinden ulaşılabilir.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [23-Eyl-2021 08:05]