Mezuniyet Anısı Katılımı

Dünyamızı derinden etkileyen COVİD-19 pandemisi nedeniyle 2020-2021 Bahar Dönemi sonunda mezuniyet törenimizin, sosyal mesafe ve hastalık bulaş riskleri nedeniyle yüz-yüze düzenlenemeyeceğini üzülerek belirtmek isteriz. Bu dönem için mezuniyet törenimizi sizlerin katkılarıyla beraber hazırlayacağımız bir mezuniyet anısı albümü şeklinde ölümsüzleştirmek istiyoruz. Bu anı albümünde yer almak isteyen değerli öğrencilerimiz aşağıdaki açıklamaları dikkatli bir şekilde okuyarak mezuniyet anısında kendilerine yer bulabilirler. Bunun için aşağıda bulunan link üzerinden fotoğraflarını yüklemeleri gerekmektedir. Bölüm bazında hazırlanacak sanal etkinlik sunumu için fotoğraf gönderilmesi zorunlu olmayıp, sunumda fotoğraf göndermeyen öğrencilerimizin sadece isimleri gözükecektir. Hazırlanacak sunum Mühendislik Fakültesi ve Bölüm web sayfamızda ve sosyal medya hesaplarına yüklenecek olup, video-sunum olarak izlenebilmesi, indirilip, kaydedilebilmesi mümkün olacaktır.

Mezuniyet anısında fotoğrafı ile katılmak isteyen öğrencilerimiz burada bulunan link üzerinden yönergeleri tamamlayarak fotoğraflarını yükleyebilirler..

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [18-Haz-2021 21:24]