ÖĞRENCİLERİMİZ CROSSFIT EGZERSİZ METODUNU DENEYİMLEDİLER

3. sınıf öğrencilerimiz Fitness Kilo Kontrolü ve Bireysel Antrenörlük dersi kapsamında Bursa’da Crossfit salonu olarak ilk faaliyete başlayan ve en kapsamlı salon olan Yabgu’yu ziyaret ettiler. Crossfit antrenmanları Halter, Jimnastik, Atletizm gibi olimpik branşları kapsayan günümüzde tercih edilen bir egzersiz akımıdır. Öğrencilerimiz ilk etapta salonun kurucu antrenörleri Melih AKIN ve Burak SAVAR hocalarımızın eşliğinde Crossfit egzersiz metodunun temelleri, felsefesi ve kuralları hakkında teorik bilgi aldıktan sonra For Time sistemiyle Team çalışması yaparak bir WOD (workout of the day) uyguladılar. Crossfit egzersizlerini hem teorik hem de uygulamalı olarak deneyimleme fırsatı yaşayan öğrencilerimiz bu metod ile tanışarak; Bireysel Antrenör olma hususunda kendilerine yeni bir ufuk açtığını belirttiler.

Haber Tarihi : [29-Ara-2022]

Haber Görüntüleme : [833]