AGAM’IN DERGİSİ ULAKBİM TR DİZİN KAPSAMINDA
 AGAM’IN DERGİSİ ULAKBİM TR DİZİN KAPSAMINDA

AGAM’IN DERGİSİ ULAKBİM TR DİZİN KAPSAMINDA

U.Ü. Arıcılık Geliştirme-Uygulama ve Araştırma Merkezi-AGAM’ın dergisi olan Uludağ Arıcılık Dergisi ULAKBİM TR Dizin dergileri arasına girmiş olup 2016 yılından itibaren taranmaktadır. ULAKBİM TR Dizin 2016 yılından itibaren Doçentlik başvurularındaki koşullardan biridir. Dergimizin DOI No. başvurusu kabul edilmiş olup tüm makaleler DOI no.suna sahip olacaktır. Bu durum akademik teşvik başvurularında önemli bir kolaylık sağlamaktadır.

Uludağ Arıcılık Dergisi alan indeksi olarak EBSCO ve ProQuest yanında Zoological Record tarafından da taranmakta olup makaleler için SCI-Expanded’a yakın puan kazandırmakta ve Zoological Record “Master Journal List” sayfasında listelenmektedir.

Uludağ Arıcılık Dergisi Üniversitemizin ULAKBİM TR Dizin tarafından taranan 8.  dergisi olmuştur. Ayrıca Dergimizin önümüzdeki yıllarda Citation Indeks dergileri arasına girmesi için başvuru yapılması planlanmaktadır.

http://uludag.edu.tr/agam

 

 

“ULAKBİM TR Dizin Dergileri Doçentlik Başvuru Şartları’naDahil Edildi”“TÜBİTAK ULAKBİM TR Dizin kapsamında dizinlenen dergiler, Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı tarafından Doçentlik Başvuru Şartları‘nın “Ulusal Makale” maddesinde “ULAKBİM tarafından taranan ulusal hakemli dergilerde yayımlanmış makale” tanımı ile değerlendirme kapsamına alınmıştır. “

Ulakbim sayfasından alınmıştır (http://cabim.ulakbim.gov.tr/ulakbim-tr-dizin-dergileri)

 

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [08-Oca-2018]

Haber Görüntüleme : [1.302]