WorldApiExpo Açılış Gününde 20 Mayıs Dünya Arı Günü'nü Kutlayacak!
 WorldApiExpo Açılış Gününde 20 Mayıs Dünya Arı Günü'nü Kutlayacak!

WorldApiExpo Açılış Gününde 20 Mayıs Dünya Arı Günü'nü Kutlayacak!

Arıcılıkla İlgili 4 Büyük Etkinlik Bir Arada!

Arıcılık ve arı ürünleri alanında faaliyet gösteren tüm sektör mensupları ile bilim dünyasından konusunda uzman akademisyenleri biraraya getirecek olan WorldApiExpo - Uluslararası Apiterapi, Apimedika ve Apikültür Fuarı, 20-29 Mayıs 2021 tarihleri arasında ExpoNext Digicon Online Platformunda gerçekleşecek.

4. Uluslararası Apiterapi Kongresi (IFA), 2. Ulusal Apiterapi Kongresi, IPRG Konferansı 2021

ve Türkiye Arıcılar Birliği Arıcılık Zirvesi olmak üzere 4 büyük etkinliği tek çatı altında buluşturan WorldApiExpo, T.C. Sağlık Bakanlığı, T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı, Apiterapi Derneği, Uluslararası Apiterapi Federasyonu, Uluslararası Propolis Araştırma Grubu (IPRG), Türkiye Arıcılar Birliği (TAB), ARMASAD, Latin Amerika Apiterapi Federasyonu (FELAPI), Journal of Apitherapy, Düzce Üniversitesi, Uludağ Üniversitesi ve İstanbul Medipol Üniversitesi katkı ve destekleri  ile yapılacak.

Ulusal ve uluslararası paydaşların daha kapsamlı ve geniş katılımlı bir organizasyon hedefi ile hemfikir olduğu WorldApiExpo’nun açılış tarihi olan 20 Mayıs’ta aynı zamanda Dünya Arı Günü de kutlanacak.

Ekspoturk organizasyonu ile gerçekleşecek WorldApiExpo, 10 gün boyunca arıcılık ve bal üreticileri, bal ve bal yan ürünleri üreticileri, arıcılık ve bal üretim malzemeleri üreticileri ile ilaç ve yem katkıları, arı sağlığı, apiterapi, apimedikal, apikültür, propolis ürün ve teknolojileri üreticilerinin bir araya geleceği geniş bir katılımla sektör profesyonellerinin buluşmasına vesile olacak.

Flora ve faunanın gelişimi ve ekosistemin verimliliğini korumak, arı ve propolisten oluşan ürün kalitesini yükseltmek ve sektörün büyümesi ve gelişmesi için işbirlikleri oluşturmak hedefleri ile yola çıkan WorldApiExpo ile Türkiye odağında bölge ülkelerde bal, arıcılık ve apikültür alanında faaliyet gösteren sektör oyuncularının kendilerini geliştirmeleri için bilimsel bilgi atölyeleri ve Ar-Ge çalışmalarına yönelik zemin hazırlanacak.

Detaylı bilgi için; https://worldapiexpo.com

WorldApiExpo Programı:

20 Mayıs 2021                        Dünya Arı Günü, Açılış ve Protokol Konuşmaları

21-24 Mayıs 2021       4. Uluslararası Apiterapi Kongresi, IFA

25-26 Mayıs 2021       2. Ulusal Apiterapi Kongresi

27-28 Mayıs 2021       IPRG Konferansı 2021

29 Mayıs 2021            Türkiye Arıcılar Birliği Arıcılık Zirvesi

Uluslararası Apiterapi, Apimedika ve Apikültür Fuarı’nda kamu, akademi ve özel sektörden ilgililerin yanı sıra patent ve marka yönetim, denetim ve sertifika uzmanlarını, GETAT uzmanlarını, arıcılık ve propolis sağlık profesyonellerini ve kozmetik ürün üreticilerini aramızda görmek arzusu ile sağlıklı günler dileriz.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [14-Nis-2021]

Haber Görüntüleme : [1.854]