Çağrı Genel Bilgisi

Çağrı Hakkında:

Çağrı, Türkiye’de hastanelerde yoğun olarak kullanılan ve pazarı sürekli artmakta olan ve %100 ithal edilen medikal ürünlere odaklanmıştır. Özel sektör, hastane ve üniversite temsilcileri ile yapılan çalışmalar neticesinde Medikal Staplerin ve Medikal Membranların Türkiye’deki bilgi birikimi ile geliştirilebileceğine ve hatta çok daha yeni teknik çözümlerin ortaya çıkabileceğine kanaat getirilmiştir. Yapılacak çalışmaların da TÜBİTAK 1512 Teknogirişim Sermayesi Desteği ile ilk yatırım ihtiyacının büyük oranda karşılanabileceği düşünülmüş ve programın BİGG entegrasyonu gerçekleştirilmiştir.

BİGG Hakkında:

TÜBİTAK, 1512 BiGG programı ile girişimcilerin, teknoloji ve yenilik odaklı iş fikirlerini, katma değer ve nitelikli istihdam yaratma potansiyeli yüksek teşebbüslere dönüştürebilmeleri için, fikir aşamasından pazara kadar olan faaliyetlerin desteklenmesi ve uluslararası rekabet gücü olan, yenilikçi, teknoloji düzeyi yüksek ürün ve hizmetleri geliştirebilen başlangıç firmalarının oluşturulmasını amaçlamaktadır. Programa başvurular bir uygulayıcı kuruluş ile yapılabilmektedir. ULUKOZA TÜBİTAK 1512 Teknogirişim Sermaye Destek Programı’nın Resmi Uygulayıcı Kuruluşudur. Başvuru şartları ve diğer sorularınızın cevapları için SSS’ye bakabilirsiniz.

BİGG4Tech Hakkında:

BiGG4tech, Sabancı Üniversitesi Inovent A.Ş., Bursa Uludağ Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi, Çukurova Teknokent ve Namık Kemal Üniversitesi Teknopark partnerliğiyle oluşan bir konsorsiyumdur. BİGG4tech, TÜBİTAK 1512 Resmi Uygulayıcı Kuruluşu olan bu 4 kuruluşça ortak olarak yürütülür.

Anasayfaya Dön

İçerik Oluşturma Tarihi : [28-Eyl-2021 15:32]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [22-Ara-2021 06:40]

İçerik Görüntüleme : [449]