TSÜAB Staj Duyurusu

TSÜAB staj programı çerçevesinde;

I-  Öğrencilere TSÜAB tarafından nakit 5.150 TL mali destek sağlanacaktrr.

1. Staj programının ilk haftası olan 01-05 Temmuz 2024 tarihleri arasmda Ankara'da yaptlacak teorik egitimin konaklama giderleri TSÜAB tarafından, tiim ulaşımlar ise stajyer öğrenciler tarafından karşılanacaktır.
  2. Staj programnın beş haftalık uygulama kısımı 08 Temmuz-12 Ağustos 2024 tarihleri arasında, TSÜAB üye firmalarının işletmelerinde gerçekleştirilecektir. Firmalarda yapılacak olan staj süresince konaklama, yeme-içme giderleri ile tüm ulaşımlar stajyer öğrenciler tarafından karşılanacaktır.
  3. Stajyer ogrencilerin sigortaları; staj yaptıkları donem için kendi fakülteleri tarafından yaptıralacaktır.
  4. 08 Temmuz-12 Ağustos 2024 tarihleri arasındaki Staj Programının uygulama kısmında öğrencilerin staj yerleri, üye taleplerine göre TSÜAB tarafından belirlenecektir.
  5. Öğrencilerin, staja kabul edildikten sonra vazgeçmesi durumunda üniversite ile iletişime geçmesi ve bu durumun üniversite tarafından TSÜAB'a yazı ile bildirilmesi gerekmektedir.

Tarla Bitkileri bölümünde yukarıdaki şartları sağlayacak olan 1 öğrenci TSÜAB'a başvuru için Tarla Bitkileri Bölümü staj sorumlularına ulaşabilir.

STAJ KOMİSYONU

Başkan: Prof. Dr. Abdurrahim Tanju GÖKSOY