8 Mart Dünya Kadınlar Günü “Her Yerde İşbirliği İhtiyacı”

Ana Çocuk Sağlığı dersi kapsamında, Öğr. Gör. Semra SÜRENLER ‘in rehberliğinde 7 Mart 2019 Perşembe günü saat 12:00 -14:00 arasında Dünya Kadınlar Günü için okulumuz bahçe ve koridorunda “Her Yerde İşbirliği İhtiyacı ” temalı etkinliğimiz Dekanımız Prof. Dr. Nurcan ÖZYAZICIOĞLU’ nun desteği ve öğretim elemanlarının katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

Gönüllü öğrencilerin çabaları ile yapılan ve diğer öğrencilerin büyük ilgisini çeken etkinlikte, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün dünyada ve Türkiye’deki tarihsel süreci, iz bırakmış kadınlar, kadın hakları, kadın-erkek eşitsizliği ve kadına karşı şiddet gibi sorunların da ifade edildiği yazılar okuldaki duvar ve panolarda yer almıştır. Ayrıca, tarihsel süreçte dünyada ve ülkemizde iz bırakmış kadınların fotoğrafları bahçedeki ağaçlara asılmıştır. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Haber Tarihi : [12-Mar-2019]

Haber Görüntüleme : [1.769]