Fonksiyonel Gıdalar Proje Yarışması Sonuçlandı
 Fonksiyonel Gıdalar Proje Yarışması Sonuçlandı

FONKSİYONEL GIDALAR PROJE YARIŞMASI

Fonksiyonel Gıdalar ve Beslenme dersi kapsamında Hemşirelik Bölümü 3.sınıf öğrencileri arasında 20.12.2018 tarihinde düzenlenen proje yarışması büyük ilgiyle karşılandı. Fonksiyonel ürünler Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Nurcan ÖZYAZICIOĞLU, Dekan Yardımcısı-Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Metin GÜLDAŞ, Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Sine Özmen TOGAY ile fakültemiz öğretim elemanları ve öğrenciler tarafından büyük beğeni kazandı. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Yarışmada dereceye giren öğrenciler ve hazırladıkları fonksiyonel ürünler

 SIRALAMA  FONKSİYONEL ÜRÜNLER  ÖĞRENCİ İSİMLERİ
1.  Fonksiyonel Ekmek

 Betül KARAKURT - Cennet Seval ÇELİK -  Ebru KARATAŞ

2.  Fonksiyonel Çorba

 Ali ÇAKIR -  Gizem YÖNTEM -  Gülşah TÜRKOĞLU -  Saliha ELÇİ

3.  Fonksiyonel Sporcu İçeceği

 Yeşim DEMİRCİ -  Mertcan KURT -  Suna SÖZER

4.  Fonksiyonel Yoğurt

 Ayşe GÜRAN  - İzzettin DENİZ

5.  Fonksiyonel Çikolata

 Buket YAVUZ -  Elif BEKTAŞ -  Esin DEMİRKIRAN -  Gülan Esra GÜVEN

 

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [12-Mar-2019]

Haber Görüntüleme : [1.403]