Fakültemizden Balkanlarda Eğitimde İşbirliği Ziyareti
 Fakültemizden Balkanlarda Eğitimde İşbirliği Ziyareti

 

      Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nurcan ÖZYAZICIOĞLU, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Metin GÜLDAŞ, Öğretim Görevlisi Dr. Gülseren ÇITAK TUNÇ ve Öğretim Görevlisi Semra SÜRENLER’den oluşan bir grup akademisyen 28-30 Kasım 2018 tarihleri arasında Bulgaristan’ın Haskova (Hasköy) ve Plovdiv (Filibe) şehirlerinde yer alan iki ayrı üniversiteye çalışma ziyaretlerinde bulundular. Üniversitemiz öğretim elemanları Trakia University Stara Zagora Haskova biriminde Dekan Prof. Dr. Kosta KOSTOV ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Tanya PASKALYEVA ile görüşerek önümüzdeki dönem akademik işbirliği faaliyetlerini planladılar. Ayrıca Hemşirelik ve Ebelik Bölümü öğrencilerine uzmanlık alanlarıyla ilgili konularda dersler verdiler.

      Trakia Üniversitesi (Stara Zagora)’nde bir grup öğretim elemanı daha önce Erasmus Antlaşması kapsamında Fakültemize ziyarette bulunmuşlardı. Bu karşı ziyaretle mevcut işbirlikleri pekiştirilmiş oldu.

      Trakia Üniversitesi (Stara Zagora) Sağlık Bilimleri Fakültesi mezuniyet törenine de katılan fakültemiz öğretim elemanları büyük bir sevgi ve ilgiyle karşılandılar. Mezuniyet töreninde konuşma yapan Dekan Prof. Dr. Nurcan ÖZYAZICIOĞLU, ikili işbirliğinin artarak sürdürülmesinden büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

      Ayrıca Plovdiv’ de bulunan University of Agribusiness and Rural Development’ dan Rektör Yardımcısı Prof. Mariana IVANOVA ve Uluslararası İlişkiler ve Erasmus Kurum Koordinatörü Miglena KAZASHKA ile görüşen Fakülte akademisyenleri, Beslenme ve Sağlık Yönetimi gibi alanlarda ortak çalışmalar yürütme ve Erasmus Antlaşması imzalanması için mutabık kaldılar.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [04-Oca-2019]

Haber Görüntüleme : [1.517]