FAKÜLTEMİZ 2023-2024 MEZUNLARINI VERDİ
 FAKÜLTEMİZ  2023-2024 MEZUNLARINI VERDİ
Fakültemiz, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı mezunlarını vermenin gurur ve onurunu yaşamaktadır. Fakülte birincisi Fizyoterapist Busenur ÇAKMAK’a, Fakülte ikincisi Hemşire Cansel AKBULUT’a ve Fakülte üçüncüsü Hemşire Ece ÖGE’ye ödülleri Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sayın İrfan KIRIŞTIOĞLU ve Dekanımız Prof. Dr. Sayın Nurcan ÖZYAZICIOĞLU tarafından taktim edildi.
Mezun olan öğrencilerimizin mutluluğunu paylaşmak için fakültemiz ve misafir öğretim elemanları, idari personelimiz, öğrencilerimizin eğitimine katkıda bulunan meslektaşları, mesleki dernek temsilcileri ve aileleri mezuniyet törenine katıldılar.
Mezuniyet belgelerini alan öğrencilerimiz tören sonunda mesleklerine özgü Meslek Andı’nı okuyarak mezun olmuşlardır.
Mezun olan öğrencilerimizi ve ailelerini içtenlikle kutlar yollarının açık olmasını dileriz.

Video için TIKLAYINIZ

Haber Tarihi : [22-Tem-2024]