Yüksekokulumuzun yeni binasının temel atma töreni 07.07.2015 tarihinde yapıldı.
 Yüksekokulumuzun yeni binasının temel atma töreni 07.07.2015 tarihinde yapıldı.

YÜKSEKOKULUMUZUN TEMEL ATMA TÖRENİ

Yüksekokulumuzun yeni binasının temel atma törenin de konuşan Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Berrin TUNCA, yapılacak binanın iki katlı olup 3000 metrekare kullanım alanına sahip olacağını açıklayarak bu kullanım alanı içerisinde zemin katta 4 adet 80’er kişilik dershanenin, 2 adet teknik dershanenin, 1 adet 315 kişilik amfinin ve 5 adet idari ofisin yer alacağını,  birinci katta ise 27 adet öğretim elemanlarına ve yönetime ait ofislerin bulunacağını açıkladı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Yusuf ULCAY, konuşmalarında yapılacak bina ile ilgili detaylı teknik bilgileri aktararak binanın Yönetmeliklere uygun olarak yapılacağını ifade etti.  

Protokol konuşmaları sonunda temel atma düğmesine, Rektör Prof. Dr. Yusuf ULCAY, Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Berrin TUNCA ile öğretim elemanları ve idari personel birlikte bastı.

Ayrıca Müteahhit Yakup ÖZMEN, inşaatın 3 ay erken bitirme sözü vererek, 9 ay sonra öğrencilerin ve öğretim elemanlarının yeni binalarına kavuşacaklarını müjdeledi. 07.07.2015                                                                                        

       

       

      

      

      

    

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [14-Tem-2016]

Haber Görüntüleme : [789]