Sağlık Bilimlerinde Simülasyon Kullanımı Kursu Yapıldı
 Sağlık Bilimlerinde Simülasyon Kullanımı Kursu Yapıldı

Yüksekokulumuz Hemşirelik Bölümü tarafından 25 Mart 2016 tarihinde U.Ü. Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde “Sağlık Bilimlerinde Simülasyon Kullanımı Kursu” düzenlenmiştir. Kursa Hacettepe Hemşirelik Fakültesi öğretim elemanlarından Prof. Dr. Füsun TERZİOĞLU,  Yrd. Doç. Dr. Handan BOZTEPE ve Fatma USLU ŞAHAN konuşmacı olarak katılmışlardır.

Hemşirelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nurcan ÖZYAZICIOĞLU, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Berrin TUNCA, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet YÜCE’nin açılış konuşmalarının ardından başlayan etkinlikte katılımcılara hemşirelik eğitiminde simülasyon kullanımının önemi, düşük,  orta ve yüksek düzey simülasyon uygulamaları, senaryo içeriği oluşturma konuları aktarılmıştır.

Bir gün süre ile devam eden etkinliğe hemşirelik eğitimcileri, hemşirelik öğrencileri, çalışan hemşireler katılmıştır. Tüm katılımcılara kurs sonunda katılım belgesi verilmiştir.

Kursun düzenlenmesine destek veren Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü’ne, Yüksekokulumuz öğretim elemanları ile Kurs Koordinatörü Prof. Dr. Füsun TERZİOĞLU ve ekibine teşekkür ederiz. 04.04.2016

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [13-Tem-2016]

Haber Görüntüleme : [905]