DOÇ. DR. FATİH CAMADAN'IN UZMAN OLARAK GÖREV ALDIĞI TÜBİTAK 40004 PROJESİ ETKİNLİKLERİ TAMAMLANDI.

TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Projeleri kapsamında hibe almaya hak kazanan ve Bursa Uludağ Üniversitesi’nin de desteklediği "Okul Dışı Öğrenme Ortamlarıyla DEHAOL! (Depreme Hazırlıklı Ol)” projesi 1-5 Temmuz  tarihleri arasında gerçekleştirilmiştir. Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ana Bilim Dalı öğretim üyemiz Doç. Dr. Fatih CAMADAN’ın uzman olarak görev aldığı ve etkinliklerinin bir bölümü Fakültemizde yapılan projeye 26 ortaokul öğrencisi katılmıştır. Projede öğrencilere deprem konusunda bilimsel bilgilere dayalı farkındalık kazandırılması hedeflenmiştir.

Haber Tarihi : [09-Tem-2024]

Haber Görüntüleme : [33]