PDR Mezunlar Günü

Her yıl geleneksel olarak düzenlemeyi planladığımız BUÜ PDR Mezunlar Günü etkinliğimizin ilki 29 Haziran 2024 Cumartesi günü Prof. Dr. M. Mete Cengiz Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. İlk mezunumuz ve Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Nagihan Oğuz-Duran'ın açılış konuşmasının ardından Ana Bilim Dalı Başkanımız Doç. Dr. Asuman Yüksel'in konuşması ile karşılanan mezunlarımız kampüste yeniden bir araya gelmenin tadını çıkardı. Onlarca mezunumuz ve hocalarımızın bir araya geldiği bu keyifli gün tanışma oyunları, yarışmalar ve ikramlar eşliğinde tamamlandı.

BUÜ PDR MEZUNLAR GÜNÜ 2024 HAKKINDA MEZUNLARIMIZIN GÖRÜŞLERİ

"Öğretmenlerimizle bir araya gelebilmek, her yıldan mezun kişilere denk gelip onlarla da tanışabilmek, kaynaşmak çok keyifliydi."

"Arkadaşlarımı ve hocalarımı görmek, tekrar üniversite ortamında karşılaşmak çok keyifliydi"

"Bölümümün her yaştan başarılı mezunlarını görmek beni çok iyi hissettirdi. Bir süredir görmediğim arkadaşlarımı ve hocalarımı görmek çok güzeldi. Etkinliklerden çok keyif aldım. Emeğinize sağlık, teşekkür ederim."

"Tanışma etkinlikleri kısmı eğlenceliydi, güzel düşünülmüş etkinliklerdi. Özellikle gazetecilik şeklinde oynanan oyuna bayıldım."

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYINIZ.

   

    

    

  

 

Anasayfaya Dön

İçerik Oluşturma Tarihi : [02-Tem-2024 11:23]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [02-Tem-2024 11:27]

İçerik Görüntüleme : [65]