AB Bursları Projesi Çevrimiçi Bilgilendirme Toplantısı

Lisans, yüksek lisans ve doktora düzeyi öğrencilere yönelik gerçekleştirilen burs programının üniversitelerde yaygınlaştırılmasını sağlamak amacıyla 22 Temmuz 2024 tarihi saat 11.00'de "AB Bursları Projesi Çevrimiçi Bilgilendirme Toplantısı" gerçekleştirilecektir. Toplantı kapsamında, burs programına ilişkin bilgi paylaşımında bulunucak ve öğrencilerin proje duyurularına ve faaliyetlerine erişimlerinin kolaylaştırılmasına yönelik iş birliği alanları hakkında istişare edilecektir. Katılımcıların http://mbb.bb/abburs adresinde yer alan kayıt formunu doldurmaları gerekmektedir. Kayıt formunu dolduran ilgililere toplantı bağlantısı paylaşılacaktır. Toplantıya ilişkin Türkçe ve İngilizce bilgi notları ekte gönderilmekte olup bilgi ve sorularınız için euburs@mbb.gov.tr adresi veya 0212 402 19 16 üzerinden irtibata geçebilirsiniz.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [24-Tem-2024 07:39]