Anket: Üniversite Öğrencilerinin Yapay Zeka Okuryazarlığının İncelenmesi

Üniversite Öğrencilerinin Yapay Zeka Okuryazarlığının İncelenmesi adlı çalışma Maltepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Gökçe Güvercin-Seçkin tarafından gerçekleştirilecektir. Bu araştırmaya katılmak gönüllülük esasına dayanmaktadır. Çalışmaya katılmayı kabul ettikten sonra başlamış olsanız bile istemediğiniz takdirde çalışmaya katılmaktan vazgeçebilirsiniz. 

Sizinle yaptığımız görüşmeden elde edilen tüm bu bilgiler bilimsel bir araştırmada kullanılacaktır. Cevaplarınız Kişisel Verilerin Korunması kapsamında saklanacaktır ve süre bitiminde de veriler silinerek imha edilecektir.  Araştırma sonuçları kimlik belirtecek herhangi bir isim ya da işaret içermeyecek, kimlik bilgileri anonimleştirilecektir ve sizinle ilgili tutulan tüm kayıtlar gizli kalacaktır.

Bu nedenle soruların tümüne doğru ve eksiksiz yanıt vermeniz büyük önem taşımaktadır. Çalışma ile ilgili herhangi bir sorunuz olduğunda aşağıda iletişim bilgileri yer alan sorumlu araştırmacı Gökçe Güvercin-Seçkin ile iletişime geçebilirsiniz.

Çalışmamız için zaman ayırarak bilim dünyasına verdiğiniz katkı için teşekkürler...

ANKET LİNKİ

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [22-May-2024 07:09]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [22-May-2024 07:10]

Duyuru Görüntüleme : [87]