FAKÜLTEMİZDEKİ DEZENFEKSİYON ÇALIŞMALARIMIZ
 FAKÜLTEMİZDEKİ DEZENFEKSİYON ÇALIŞMALARIMIZ

FAKÜLTEMİZDEKİ DEZENFEKSİYON ÇALIŞMALARIMIZ

Hizmetli kadromuzdan oluşturulan 6 kişilik bir ekip ile Dersliklerin ve Ofislerin bulunduğu 6 Ana Bina, 1 Anfi ve 4 Atölye ve Laboratuvardan oluşan bütün binalarımızın COVID-19 komisyonunun önerdiği karışım oranında su ve çamaşır suyu karışımı ile dezenfeksiyon işlemlerinin belli aralıklarda rutin bir şekilde yapımı devam etmektedir.

Personel ve öğrencilerimizin Bina giriş / çıkışlarında ve lavabo giriş / çıkışlarında el dezenfektan ihtiyaçlarını karşılayabilmek için bütün binalarımızda uygun alanlara dezenfektan duvar aparatları takılmış ve sürekli dolu olması sağlanmıştır.

Bütün binalarımızda giriş ve çıkışlarda yalnızca maske, eldiven vb. tıbbi atıkların atılması için gri çöp kutuları temin edilmiş ve uygun yerlere konulmuştur.

Her bir personelimizin bir gününe ait bu sıkıntılı süreçte dikkat etmesi gereken hususlar akademisyen, ofis personeli ve hizmetli personeli için birer çizelge halinde oluşturulmuş ve ilgili personele imza karşılığı duyurulmuştur.

ÇALIŞANIN 1 GÜNÜ - AKADEMİK PERSONEL

ÇALIŞANIN 1 GÜNÜ - İDARİ PERSONEL

ÇALIŞANIN 1 GÜNÜ - HİZMETLİ PERSONEL

Bütün binalarımızın giriş / çıkışlarına Sağlık Bakanlığımızın COVID-19 Virüsten korunmak elimizde ve yeni koronavirüs riskine karşı 14 kural afişleri asılmıştır.

KORONAVİRÜS RİSKİNE KARŞI 14 KURAL

Sağlıklı günler dileklerimizle…

BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI
 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [29-May-2020]

Haber Görüntüleme : [1.539]