Prof. Dr. Naciye TÜRKEL'in Emeklilik Töreni

Bölümümüz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Naciye TÜRKEL’nin emekli olması nedeniyle Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Seminer Salonu’nda "plaket töreni" düzenlendi. Törene Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Veysel TURAN YILMAZ, bölüm akademik ve idari personelleri katıldı.

Prof. Dr. Naciye TÜRKEL’in hem akademik hem de idari yönden bölüme çok katkısı olduğunu belirten Dekanımız Prof. Dr. Veysel T. YILMAZ “Ayrılık konuşmaları yapmak çok zordur. Prof. Dr. Naciye TÜRKEL Kimya bölümünün temel taşlarından birisidir. Bugüne kadar bölümümüze yapmış olduğu katkılardan dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yaşamında sağlıklı bir hayat geçirmesini diliyorum" şeklinde konuştu.

Bugüne kadar Bölümün gelişmesi için çabaladığını ifade eden Öğretim Üyesi Prof. Dr. Naciye TÜRKEL “Kimya Bölümü’nde çok büyük zevkle çalıştım. Buradan ayrılsam bile yüreğim her zaman burada olacak. Uzaktan da olsa buranın gelişimini takip edeceğim. Bugün beni burada yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. Bölüm akademik ve idari personelleri Prof. Dr. Naciye TÜRKEL ile çok güzel dostlukları olduğunu ifade ettiler, kendisine bundan sonraki yaşantısında sağlık ve mutluluk dilediler.

Konuşmaların sonrasında Bölüm Başkanı Prof. Dr. Asim OLGUN tarafından Prof. Dr. Naciye TÜRKEL'e plaket takdim edildi.

 

       

Anasayfaya Dön

İçerik Oluşturma Tarihi : [13-Şub-2021 08:13]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [13-Şub-2021 18:48]

İçerik Görüntüleme : [357]