UKİT BİLİM SÖYLEŞİSİ

Uludağ Üniversitesi Kimya Topluluğu’nun (UKİT) her ayın son haftası düzenlediği UKİT Bilim Söyleşileri Aralık ayında 27 ve 28 Aralık tarihlerinde gerçekleştirildi. 27 Aralıkta Kafkas Üniversitesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Yunus Ensari’nin konuk olduğu “Protein Mühendisliği” başlıklı söyleşide protein ve enzim teknolojisindeki son gelişmeler ve yapılan bilimsel çalışmalardan bahsedildi. 28 Aralık’ta Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi’nden Prof. Dr. Münevver Sökmen’in konuk olduğu “Laboratuvardan Ürüne” başlıklı söyleşide laboratuvarda başlayan çalışmaların ürüne dönüştürülmesinde geçilen yollardan bahsedildi. Web sayfaları ve sosyal medya üzerinden de katılım linkleri paylaşılan, her iki söyleşiye de katılanlara katılım sertifikasının verildiği, yoğun ilginin olduğu söyleşiler soru-cevap bölümüyle sona erdi.

Haber Tarihi : [10-Oca-2023]

Haber Görüntüleme : [1.409]