+1 Üniversite Pilot Çalışması Tamamlandı

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında Bursa Uludağ Üniversitesi, İnegöl Meslek Yüksekokulu bünyesinde yürütülen "+1 ÜNİVERSİTE" Pilot Çalışması, değerli protokolümüzün de katıldığı kahvaltı etkinliği ile tamamlandı. Özel gereksinimli bireylerin üniversiteler aracılığı ile toplumla bütünleşmesini öncelenen bu çalışmada, harika kazanımlar ve tecrübeler edinildi.  Çalışma kapsamında mezun olan özel gereksinimli kardeşlerimizin bize kattıkları ve bizim onlara katmaya çalıştıklarımız asla unutulmayacak ve detaylandırılarak ilgili kurum ve kuruluşlarla paylaşılacaktır. Çalışma paydaşlarımız İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İnegöl Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne, çalışma süresince onlarca etkinlik planlayan ve hayata geçiren Rasim ve Serpil Öğretmenlerimize, tüm öğrencilerimize ve katılımcılara sonsuz teşekkürler.

Haber Tarihi : [07-Haz-2022]

Haber Görüntüleme : [2.671]