Öğrencilerimizin Dikkatine

ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

 

  1. Öğrenci Otomasyon Sistemine giriş yaparken kullandığınız kullanıcı adı ve şifrenizi SINAVLARDAN ÖNCE kontrol etmeniz, girişlerde sorun yaşıyorsanız hrmnogis@uludag.edu.tr adresine mail atamanız veya Öğrenci İşlerinden 0224 881 3211-294 26 92 (Dahili: 63106-63107) no’lu telefon numaralarından destek almanız gerekmektedir.
  2. Sınavlar ve diğer konularda sizlerle internet üzerinden iletişim kurulabilmesi adına uludag.edu.tr uzantılı mail adreslerinizi kontrol etmeniz gerekmektedir. uludag.edu.tr uzantılı mail adresiniz ör:36191000@ogr.uludag.edu.tr şeklinde olup şifreniz ise öğrenci otomasyon şifrenizdir. Eğer öğrenci otomasyon şifrenizi hatırlamıyor iseniz sisteme giriş yapmış olduğunuz sayfada kullanıcı adı altında yer alan "öğrenci şifrenizi hatırlamıyor iseniz tıklayınız" butonu yer almakta buradan giriş yaparak da şifrenizi güncelleyebilirsiniz. Ayrıca yapılacak olan E-Sınavların başlama zamanına 7 gün kala her gün hatırlatma e-postası gönderilecektir. Bu anlamda maillerinizi kontrol etmeniz sizler için önem arz etmektedir.
  3. Web Sitemizden yayınlanan Sınav Programının Belirli aralıklarla TARİH ve SAAT kısımlarını kontrol etmeniz önemlidir.  
  4. E-Sınava katılacak Öğrencinin, sınavın başlama saatinden en az 10 dakika önce sisteme girmesi ve hazır bulunması gerekmektedir.
  5. Öğrenciler, sınav başlamadan önce sistemin açıklama bölümündeki yönergede belirtilen kuralları/şartları okuduklarına ve onayladıklarına ilişkin butonu işaretlemelidir.

 

  1. Web Sitemizden yayınlanan E-Sınav Cevaplama Kılavuzu ve E-Sınav Duyurusunu dikkatli bir şekilde MUTLAKA okumanızı tavsiye ederiz.
  2. Sınav esnasında yaşanan teknik aksaklıklar nedeniyle sınavına devam edemeyen ve mazeret sınav hakkı talebinde bulunacak olan öğrenciler, sınav bitiş süresini izleyen 5 dakika içerisinde mazeret sınav hakkı başvurusunda kullanmak üzere mutlaka bu durumu kanıtlayacak bir ekran görüntüsü almalı ve Meslek Yüksekokulumuz Öğrenci İşleri hrmnogis@uludag.edu.tr e-posta adreslerine, ogr.uludag.edu.tr uzantılı e-posta adreslerinden öğrenci numaralarından oluşan mazeret sınav dilekçesi ile birlikte göndermelidir.

 

  1. Mazeret sınavları 17-19 Haziran 2020 tarihleri arasına yine e-sınav sistemi ile yapılacak olup, sınav takvimi web sayfamızdan yayınlanacaktır.

 

  1. Sınav süresi dolmadan “Sınav’ı Sonlandır” butonuna bastığınız takdirde, sonlandırılmış sınavın tekrar başlatılması mümkün değildir.
  2. Öğrencilerimizin gerek öğrenci otomasyon gerek ise mail adreslerini kullanabilecekleri "Öğrenci-Hızlı Erişim Sitesi" adı altında Web sayfamızda hızlı erişim linki olarak yer almaktadır.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [21-May-2020 13:12]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [21-May-2020 13:12]

Duyuru Görüntüleme : [1.289]