Innsbruck Üniversitesi’nden ‘Secondos’ ziyareti

 

Avusturya Innsbruck Üniversitesi ile yürütülen “Secondos” değişim programı kapsamında Innsbruck Üniversitesi’nden Prof. Dr. Heike Ordner ve Prof.Dr. Elke Kitzelmann, Uludağ Üniversitesi’ni ziyaret etti.

İki Üniversite  arasında başarılı bir şekilde yürütülen  ‘Secondos’ öğrenci değişim programının genel değerlendirmesini yapmak üzere Uludağ Üniversitesi yöneticileri ile buluşan Innsbruck Üniversitesi temsilcileri programın geliştirilmesi konusunda fikir alışverişinde bulundular. Innsbruck Üniversitesi öğretim elemanları bu kapsamda UÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Yücedoğru, Genel Sekreter Doç. Dr. İsmail Sağlam, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muammer Demirel ve İİBF Dekanı Prof. Dr. Ferudun Yılmaz, Erasmus Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Ömer Kaynaklı ve Mevlana Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Fatih Karpat ile bir araya gelerek görüşmeler yaptılar.

Misafir Öğretim Elemanları İstanbul Avusturya Konsolosu Romana Königsbrunn ile birlikte UÜ Rektör Danışmanı Prof. Dr. Tayyar Arı ve UÜ Uluslararası İlişkiler Bölümü yöneticilerini de ziyaret ederek değişim programı konusunda yapılması gerekenleri ele aldılar.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [07-Mar-2016]

Haber Görüntüleme : 2.833 - 0