Sosyal Bilimler ve Yabancı Diller MYO’dan örnek etkinlik

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Yabancı Diller Yüksekokulu, kampüs alanının yeşillendirilmesi amacıyla fidan dikimi etkinliği organize etti.

BUÜ Sosyal Bilimler MYO ve Yabancı Diller MYO’nun gerçekleştirdiği fidan dikme törenine personel ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Bursa Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile TEMA'nın destek verdiği program kapsamında çok sayıda fidan toprakla buluşturuldu.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Özhan Çetinkaya ve Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İsmail Güler de etkinlikte bizzat yer alarak öğrenci ve akademisyenlerle birlikte fidan dikti. Okul müdürleri, projeye destek veren herkese teşekkür etti.

Haber Tarihi : [03-Mar-2020]