Uludağ Üniversitesi Badminton Takımı Avrupa Şampiyonu oldu

Uludağ Üniversitesi badmintoncuları başarıya doymuyor

Uludağ Üniversitesi Badminton Takımı, Polonya’da yapılan Üniversitelerarası Avrupa Badminton Şampiyonasında “Avrupa Şampiyonu” oldu. Takım sporcularından üç sporcu da bireysel karşılaşmalarda Avrupa Şampiyonluğunu elde etti.

Uludağ Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Aygül Akça’nın antrenörlüğünde şampiyonaya katılan Badminton takımı, süper lig takımlarının katıldığı karşılaşmalarda takım halinde Avrupa Şampiyonu olurken, sporculardan Neslihan Yiğit ve Özge Bayrak çift bayanlarda, Özge Bayrak tek bayanlarda Avrupa Şampiyonu oldu. Tek bayanlarda Neslihan Yiğit ile tek erkeklerde Sinan Zorlu da Avrupa İkinciliğini elde etti.

Uludağ Üniversitesi Spor Müdürü Kenan Uzel ile takım menajeri Okan Gültekin'in de eşlik ettiği Uludağ Üniversitesi Badminton Takımı, Cemre Fere, Kübra Öztürk, Neslihan Kılıç, Neslihan Yiğit, Özge Bayrak, Sinan Zorlu, Emre Vural, Emre Lale ve Yusuf Ramazan Bay’dan oluşuyor.

Haber Tarihi : [04-Eyl-2015]