BUÜ’lü öğrenciler resimlerini İstanbul’da sergiledi

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim İş Eğitimi Anabilim Dalı son sınıf öğrencileri, tamamen kendi eserlerinden hazırladıkları resimleri İstanbulluların beğenisine sundu.

BUÜ) Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim İş Eğitimi Anabilim Dalı son sınıf öğrencileri Buse Deveci, Elif Karakurt, Hazel Kocadere, Gökçe İpek, Merve Şevik, Mürüvvet Erdem, Umut Barış Çokbilir, kendi eserlerinden oluşan sergilerini İstanbul’da açtı. Kuytu Artline ev sahipliğinde gerçekleştirilen sergiye çok sayıda İstanbullu sanatsever ilgi gösterdi.

Katılımın kendilerini mutlu ettiğini belirten öğrenciler, “Aramızda insan, doğa ve zaman diyalektiği içerisinde birbirine denk gelen bir bağ var. Bu dengenin, paylaşımın içerisinde yol alarak yorumladığımız iletişimi veya karşılaşmayı sanat ile somutlaştırarak anlamlı kılmak istedik. Bizlere destek veren herkese ve tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz” dedi.

Öğrenciler, 13 Şubat’a kadar açık kalacak sergiye tüm İstanbulluları beklediklerini söyledi.

Haber Tarihi : [28-Oca-2020]