BUÜ Senatosu’ndan Başsağlığı Mesajı

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Senatosu, merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olarak tespit edilen 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından hayatını kaybeden ve yaralanan vatandaşlar için taziye mesajı yayımladı.

Elazığ ve Malatya’da çok sayıda vatandaşın hayatını kaybetmesine ve yüzlerce insanın da yaralanmasına neden olan depremin ardından geçmiş olsun dileğinde bulunan BUÜ Senatosu, “Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. Her anımızda kendisini hatırlatan deprem gerçeği ile beraber yaşamak zorundayız. Yüce Allah, daha büyük felaketlerden milletimizi ve tüm insanlığı korusun” denildi.

Bursa Uludağ Üniversitesi’nin her koşulda devletinin ve milletinin hizmetinde olduğunun vurgulandığı mesaj şöyle devam etti;

"Bir kez daha hayatını kaybeden vatandaşlarımızın yakınlarına ve milletimize başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz. İlk günlerde olduğu gibi enkazların altından yeni canların kurtarılmasını bekliyoruz. Yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Dualarımız, bu zor günlerinde Elazığ ve Malatyalı kardeşlerimizin yanında olacaktır.

Ayrıca bölgedeki tüm üniversiteler ile işbirliğine hazırız. Bizlere düşecek bir görev olması durumunda sorumluluğu seve seve üstleneceğimizi duyurmak isteriz.”

Bursa Uludağ Üniversitesi Yönetim Kurulu ve Senatosu

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [27-Oca-2020]

Haber Görüntüleme : 2.107 - 0