Spor Toplulukları Halı Saha Turnuvası tamamlandı

 

Bursa Uludağ Üniversitesi Spor Toplulukları Birliği yönetiminde Üniversiteli Bursasporlular koordinatörlüğünde gerçekleşen “Spor Toplulukları Arası Halı Saha Turnuvası”nın kupa töreni gerçekleşti.

16 takımın yer aldığı turnuvanın şampiyonu Basketbol Topluluğu olurken ikinci Üniversiteli Bursasporlular Topluluğu üçüncü Akut Arama Kurtarma Topluluğu, dördüncü ise İnegöl Amatör Sporlar Topluluğu oldu.

Turnuvanın en çok gol atan oyuncusu Basketbol Topluluğundan Kazım Danış, en az gol gören kalecisi Basketbol Topluluğundan Abdullah Ataseven, En centilmen takım İnegöl Amatör Sporlar Topluluğu ve en sempatik oyuncu ise Üniversiteli Bursasporlular Topluluğundan Necati Onur Ersoy oldu.

Spor Toplulukları Birlik Başkanı Berfin Gökçe konuşmasında dereceye giren takımları tebrik ederken destek ve katkılarından ötürü Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz’a, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Alinur Aktaş’a, Bursa Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürü Nurullah Yıldız’a, TSYD Bursa Şubesi Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi’ye, Bursa Büyükşehir Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Bayhan’a, katılımcı topluluklara ve koordinatör topluluğa teşekkürlerini iletti.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [30-Ara-2019]

Haber Görüntüleme : 1.623 - 0