Doç. Dr. Erkut Tutkun, BUÜ Spor Koordinatörlüğü görevine atandı

 

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, üniversitenin sportif faaliyetlerinin arttırılması, ulusal ve uluslararası etkinliklerin koordine edilmesi, yatırımların takip edilmesi ve öğrencilerle ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla Doç. Dr. Erkut Tutkun’u Spor Koordinatörü olarak görevlendirdi.

BUÜ Spor Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erkut Tutkun, Rektör Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz tarafından ‘Spor Koordinatörü’ olarak atandı. Spor Bilimleri Fakültesi’nin ulusal ve uluslararası etkinliklerinin koordinasyonunu sağlamak, öğrencilerin ve akademisyenlerin sportif faaliyetlerini düzenlemek, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü ve spor kulüpleri ile ilişkileri geliştirmek ve sportif faaliyetlerinin takip edilmesi görevlerini yürütecek olan Doç. Dr. Erkut Tutkun, ayrıca yaz ve kış aylarında hem öğrencilere hem de akademisyenlere yönelik etkinlik kamplarının düzenlenmesinden sorumlu olacak.

DOÇ. DR. ERKUT TUTKUN KİMDİR?

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümünden mezun olan Doç. Dr. Erkut Tutkun, 1994 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Beden Eğitimi ve Spor Bölümüne Okutman olarak atandı. Yüksek Lisans Eğitimini 2000 yılında, Doktora eğitimini 2002 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Beden Eğitimi ve Spor Anabilim dalında tamamlayan Erkut Tutkun, aynı yıl Yrd. Doç. Dr. olarak Yaşar Doğu Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokuluna atandı. Tutkun, 2015 yılında Bursa Uludağ Üniversitesi Antrenörlük Eğitimi Bölümüne atandı ve 2015 yılında Doçent unvanını aldı.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [16-Ara-2019]

Haber Görüntüleme : 2.929 - 0