Proje okuldan İznik MYO’ya ziyaret

Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi Proje Okulu öğrencileri Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) İznik Meslek Yüksek Okulu’nu ziyaret etti.

İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi Proje Okulu öğrencileri, İznik MYO’nun çini atölyesini gezdi. Öğretmen Cemil Kılıç'ın organize ettiği gezide öğrencilere çini atölyeleri gezdirildi. Yüksekokul Müdür Yardımcısı Şahin Selim Yazıcı, öğrencilere okul hakkında bilgiler verdi. Seramik, Cam ve Çinicilik Programı Başkanı Öğr. Gör. Mehmet Aras da çini yapımı hakkında paylaşımda bulundu. MYO yöneticileri, öğrencilerden gelen soruları da cevaplandırdı.

İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri daha sonra İznik MYO Turist Rehberliği Programı öğrencilerinin rehberliğinde İznik'teki tarihi ve turistik yerleri gezdi.

Haber Tarihi : [14-Kas-2019]