BUÜ Tıp Fakültsi’nde hastalara karanfilli bilgilendirme

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Tıp Fakültesi, hastaların hakları konusunda bilinçlenmeleri amacıyla farklı bir etkinliğe imza attı. Doktorlar ve hastane personeli klinikleri ziyaret ederek hastalara karanfil hediye etti.

Sağlık Bakanlı tarafından başlatılan ‘Hasta Hakları’ konusunda farkındalık oluşturma projesi kapsamında BUÜ Tıp Fakültesi’nde hastalara karanfil ve bilgilendirme broşürleri dağıtıldı. Fakültede görevli doktorlar, fakülte personeli ve öğrencilerle birlikte kliniklerde yatan hastaları ziyaret etti.

Genel Cerrahi Anabilim Dalı Kliniği ve Gastroenteroloji Bilim Dalı Kliniği’nde yatan hastalara, Başhekim Prof. Dr. Rıdvan Ali, Hasta Hakları Komitesi Sorumlusu Prof. Dr. Kemal Durak, Hastane Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Şaduman Balaban Adım, Hasta Hakları ve Halkla İlişkiler çalışanları ve Tıp Öğrenci Topluluğu öğrencileriyle birlikte karanfil ve hasta hakları broşürü dağıttı.

Kliniklerde yatan hastalar bu güzel sürprizi yapan doktorlara ve personele teşekkür etti.

Haber Tarihi : [07-Kas-2019]