Karacabey MYO’da "Hoşgeldin ve Tanışma Etkinliği"

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Karacabey Meslek Yüksekokulu’nda Karacabey Belediyesi katkılarıyla; İlçe Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ile Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Naci Güncü’nün katılımlarıyla 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı birinci sınıf öğrencilerine yönelik 'Hoşgeldiniz ve Tanışma Kahvaltısı' düzenlendi. Ayrıca 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı yüksek onur ve onur belgeleri öğrencilere takdim edildi.

Törende konuşan MYO Müdürü Prof. Dr. Soner Altun konuşmasında, Türkiye’de kaliteli iş gücü olarak Karacabey MYO’nun çok büyük katkılarını göreceklerini söyleyerek öğrencilere eğitim-öğretim döneminde başarılar diledi.

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Naci Güncü ise, öğrencilere eğitim hayatlarında ve iş bulmada başarı için yol gösterici tecrübelerini paylaştı. Güncü, Karacabey bölgesindeki şirketlerin istihdam ve ihracata yönelik projeler geliştirdiğinden bahsetti.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da konuşmasında; Karacabey’in güzellikleri ile herkesin ilgisini çekmeye başladığını ifade ederek, ilçenin değerlerini ortaya çıkaracak çalışmalara imza attıklarını kaydetti. Özkan, ilçenin özellikle son yıllardaki dönüşüm hamleleriyle her alanda ciddi bir atılıma sahne olduğunu ifade ederek, “İlçemizde sizlerin keşfini bekleyen Uluabat Gölü, Eskikaraağaç Leylek Köyü, Issızhan, Kuş Cenneti, Karacabey Harası ve Karacabey Longozu ile sahil bölgemiz olmak üzere tarihi ve doğal pek çok turizm alanı var. Tüm bu güzellikler, siz aydınlık geleceğimiz olan gençler ile daha da anlamlı oluyor. Sizlerle böyle bir buluşmada bir araya geldiğim için çok mutlu olduğumu belirtmek istiyorum” dedi.

Etkinlikte söz alan Karacabey İlçe Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu ise konuşmasında; Bursa vergi rekortmeni şirketlerinin önemli bir kısmının Karacabey bölgesinde yer almasının bölge ekonomisine katkısından bahsederek öğrencilere yeni eğitim öğretim döneminde başarılar diledi.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [21-Eki-2019]

Haber Görüntüleme : 1.547 - 0