Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı öğrencilerinin başarısı

 

Her yıl ön lisans, lisans ve yüksek lisans öğrencilerinin katılımı ile düzenlenen PonART Resim Yarışması’na Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) öğrencileri damga vurdu.  

Türkiye’nin farklı illerindeki Güzel Sanatlar Fakülteleri ve Eğitim Fakültelerinden çok sayıda öğrencinin katılımı ile gerçekleşen yarışmada her yıl birincilik, ikincilik, üçüncülük, 5 mansiyon ve jüri özel ödülü seçiliyor. Bu yıl 9.su gerçekleştirilen ve 30 üniversitenin katıldığı yarışmada BUÜ Eğitim Fakültesi Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı öğrencileri önemli başarılar elde etti.

BUÜ’lü öğrenciler; birincilik, ikincilik ve mansiyon ödülleriyle, dokuz ödülün beşini kazanarak bir taraftan önemli kurumlar arasında kendilerini kanıtladılar diğer taraftan da BUÜ’nün adını duyurdular.

Öğrencilere ödülleri Resim-iş Öğretmenliği galerisinde düzenlenen törenle akademisyenler tarafından takdim edildi. PonART Resim Yarışması’nda Adem Aksuoğlu birincilik, Dilşah Balpetek ikincilik, Gökçe İpek, İlayda Özcan ve Umut Barış Çokbilir de mansiyon ödüllerinin sahibi oldu.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [14-Eki-2019]

Haber Görüntüleme : 3.065 - 0