Yenilikçi iş fikirlerine 200 bin TL’ye kadar destek

 

TÜBİTAK 1512 Bireysel Genç Girişim Programı dâhilinde girişimci ekiplerin 200 bin TL’ye kadar hibe desteği almaları için Uludağ Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi’nin eğitim ve mentörlük hizmetleri sunduğu BİGG ULUKOZA hızlandırma programı tekrar başlıyor.

Girişimcilerin 200.000 TL’ye varan hibe desteğini alabilmeleri için TÜBİTAK 1512 2. Aşama başvurularına yönelik hazırlamaları gereken iş planı ve sunumlara yönelik eğitim ve mentörlük hizmeti BİGG ULUKOZA’da ücretsiz olarak sunuluyor. Lisans son sınıf, yüksek lisans veya doktora öğrencilerinin başvuruda bulunabildiği programa, örgün öğrenim veren üniversitelerin lisans, yüksek lisans veya doktora programlarından en çok 10 sene içerisinde mezun olan kişiler de projeleri ile başvurabiliyor.

Daha önce TÜBİTAK 1512 ya da Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teknogirişim Programları’ndan destek alanlar ve başvuru itibari ile bir şirketin ortaklık yapısında bulunan kişiler programa başvuramıyor. UÜ-TTO’nun ULUKOZA programı, iş fikri sahibi ekiplere, ofis imkânı, ücretsiz eğitim, mentör ve danışmanlıklar sağlıyor. Programa başvuru için 06 Eylül – 11 Kasım tarihleri arasında www.ulukoza.com adresi ziyaret edilebilecek.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [01-Eki-2019]

Haber Görüntüleme : 2.259 - 0