Bursaspor ile işbirliği yolda

Üniversite ile Bursaspor işbirliği yolunda

Uludağ Üniversitesi ile Bursaspor, çeşitli alanlarda işbirliği yapmak için hazırlıklara başladı.

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı ile Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın da aralarında olduğu bir heyet, Rektör Prof. Dr. Yusuf Ulcay’ı makamında ziyaret ederek iki kurumun işbirliği koşullarını görüştü.

Kulüp Başkanı Recep Bölükbaşı, Uludağ Üniversitesi ile büyük projelere imza atmak istediklerini söyledi. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam da, Uludağ Üniversitesi’nden eğitim, spor ve sağlık alanlarında destek almak istediklerini belirtti. Rektör Prof. Dr. Yusuf Ulcay da, bu kentin eğitimdeki markası ile spordaki markasının işbirliği ve dayanışma içinde olmaları gerektiğinin altını çizerek her türlü işbirliğine ve desteğe hazır olduklarını ifade etti.

Bursasporlu yöneticiler ile Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ulcay, işbirliği konusunda görüş birliğine varıp en kısa zamanda bunun protokolünü imzalamayı kararlaştırdı. Bursasporlu heyet daha sonra Rektör Prof. Dr. Ulcay’a Bursaspor atkısı ve formasını hediye etti.

SAĞLAM’DAN ULCAY’A "SAĞ AÇIK" TEKLİFİ

Rektör Prof. Dr. Ulcay’ın, çocukluğundan beri Bursasporlu olduğunu dile getirerek, “Uludağ Üniversitesi’nde öğrenciyken okulun futbol takımında sağ açık oynuyordum” demesi üzerine Ertuğrul Sağlam, “Hocam, iki fotoğraf ve nüfus kâğıdınızı rica edelim, sizi sağ açık olarak alalım” diye espri yaptı.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [18-Ağu-2015]

Haber Görüntüleme : 2.094 - 0