BUÜ Badminton'da zirveyi bırakmıyor

22 - 30 Haziran 2019 tarihleri arasında Polonya'nın Lodz kentinde düzenlenen Üniversitelerarası Avrupa Badminton Şampiyonası'nda BUÜ Badminton Takımı Çift Erkekler'de Avrupa ikincisi oldu. Takım, genel klasman sıralamasında Avrupa'nın zirvesindeki yerini korudu.

BUÜ Badminton Takımı sporcuları Ahmet Can Oruç ve Yusuf Yaşar finale kadar yükselerek ikincilik madalyasını üniversiteye kazandırdı. 2014 Avrupa ikincisi 2015-2016-2017 Avrupa Şampiyonu, 2018 Avrupa üçüncüsü olan BUÜ Badminton takımı, Avrupa sıralamasında da 48 puanla 1. sırada yer alıyor.

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet Aydemir başarılı öğrencileri kabul etti. Ziyarette Spor Müdürü Öğretim Görevlisi Tuncer Topsaç, Antrenör Öğretim Görevlisi Aygül Akça, Spor Hek. Dr. Ahmet Sandım ve sporcular hazır bulundu. Badminton Takımı yöneticileri ve sporcular, Avrupa'daki başarının devam etmesi için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

Haber Tarihi : [08-Tem-2019]