2015 yılının “En Gönüllüleri” ödüllendirildi

2015 yılının “En Gönüllüleri” ödüllendirildi

Uludağ Üniversitesi Engelli Öğrenci Destek Birimi, 2015 yılının En Gönüllüler Ödül Töreni yapıldı.

Uludağ Üniversitesi öğrencileri, akademik ve idari personeli yanı sıra Engelsiz Uludağ’ın yereldeki ve ulusaldaki çalışmalarında paydaş olan gönüllülere; birimden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Eray ALPER, Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Hamza MERAL ve birim Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Sıdıka PARLAK tarafından “Teşekkür Belgesi”  verildi.

Engelsiz Uludağ’ın 2015 yılı içinde paydaşı olduğu “Dostluk Kapısı Projesi” için Bursa Valiliği, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ekibi ile projenin hazırlanmasında emeği geçen akademisyenler de ödüllerini aldı.

Geçen yıl Estonya’dan işitme engellilerin eğitimini incelemek için gelen ekibi ağırlayan Nilüfer Özel Eğitim Meslek Lisesi ve Nilüfer İş Okulu idarecilerine; Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Şube Müdürlüğüne önümüzdeki dönemde Görükle Yerleşkesinde de uygulanacak Bursa Engelsiz Mobil Eğitim Projesi (BENMEP) için teşekkür edildi.

Engelli öğrencilere staj ve mezuniyet sonrası istihdam sağlayan özel sektör temsilcilerine ve İşkur Bursa il Müdürlüğüne “Teşekkür Belgesi” verildi.  Engelsiz Uludağ’ın organizasyonlarında beraber çalıştığı Engelli Kadınlar Derneği, Bursa Altı Nokta Görme Engelliler Spor Kulübü ile Uludağ Satranç Topluluğu, Bursa Engelliler Düşünce ve Fikir Kulübü yöneticilerine de teşekkür edildi.

Törende ayrıca, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü temalı afiş yarışmasına katılan ve dereceye giren öğrencilere ödül verildi.  

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [22-Ara-2015]

Haber Görüntüleme : 2.366 - 0